Haber

Al Sancak ekibinden çok özel bir ziyaret! Milli Savunma Bakanlığı Dijital Gösterim Merkezinde…

Başarılı yapımı, güçlü ekibi ve tartışmacı sohbeti ile en çok konuşulan diziler arasında yerini alan Al Sancak dizisinin oyuncuları sürpriz bir ziyarette bulundu.

Al Sancak dizisinde rol alan sevilen Türker, Suna Ayar, Cem Kurtoğlu, Tezhan Tezcan, Ahmet Yenilmez ve Emre Dinler, Milli Savunma Bakanlığı Dijital Tarama Merkezi’nde konuk oldu. Yaptıkları röportajla adından söz ettiren Al Sancak projesinin oyuncuları bu kez çocuklara hediyeler verirken dikkatlerden kaçmadı.

Başarılı performanslarıyla seyircilerin gönlünde taht kuran Al-Sancak oyuncuları hem vatandaşlarla fotoğraf çektirdi hem de merkezde sergilenen savunma teknolojilerini inceleme fırsatı buldu. Günay Günaydın’ın yönettiği, Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Mehmet Arı, Selman Kılıçaslan ve Yelda Arıtaş Erdem’in senaryosunu yazdığı Al Sancak, her perşembe akşamı TRT1’de ekrana geliyor.

Ayrıca Uğur Güneş ve Gülsim Ali’nin başrollerini oynadığı Al Sancak ekibinde; R. Aybars Düzey, Emre Dinler, Cem Kurtoğlu, Ahmet Yenilmez, Nihat Altınkaya, Funda İlhan, İdris Nebi Taşkan, Ahmet Olgun Sünear, Melih Özdoğan, Tezhan Tezcan, Ömer Faruk Ortan, Murat İnce, Fatih Gühan ve Çağlar Sayın .

karakoyunlu-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu