Ekonomi

Alexandria Real Estate’in 1. çeyrek FFO’su doluluk oranındaki artışla yükseldi

Bir yaşam bilimleri gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Alexandria Real Estate Equities, Pazartesi günü ilk çeyrek faaliyetlerinden elde ettiği fonlarda (FFO) bir artış olduğunu bildirdi. Merkezi Pasadena, Kaliforniya’da bulunan şirket, bu artışı doluluk oranlarındaki iyileşmeye bağladı.

Yaşam bilimleri laboratuvarları, ofisleri ve teknoloji kampüslerine sahip olma, işletme ve geliştirme konularında uzmanlaşan GYO, Bristol-Myers Squibb (NYSE:BMY), Moderna (NASDAQ:MRNA) ve Eli Lilly (NYSE:LLY) gibi önemli müşterilere hizmet veriyor.

Bu çeyrekte Alexandria’nın FFO’su hisse başına 2,35 dolara ulaştı. Bu, geçen yılın aynı döneminde kaydedilen hisse başına 2,19 $’a göre bir yükseliştir. FFO, GYO’ların performansını değerlendirmek için kullanılan ve faaliyetlerinden elde ettikleri nakit akışını yansıtan kritik bir metriktir.

Şirketin Kuzey Amerika’da faaliyet gösteren mülklerinin doluluk oranı 31 Mart itibariyle %94,6 olup, geçen yılın aynı döneminde kaydedilen %93,6’ya kıyasla artış göstermiştir.

Ayrıca, Alexandria Real Estate Equities yıllık FFO görünümünü güncelledi. Tahmin, daha önce öngörülen hisse başına 9,37 ila 9,57 $ aralığından bir artışla, şimdi hisse başına 9,49 ila 9,61 $ aralığında yer alıyor.

Firma ayrıca 31 Mart’ta sona eren çeyrekte toplam gelirinin yaklaşık %10 artarak yaklaşık 769 milyon dolara ulaştığını gördü. Bu finansal büyüme, şirketin yaşam bilimleri gayrimenkul sektöründeki genişleyen ayak izinin altını çiziyor.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

piraziz-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu