Ekonomi

Deloitte Türkiye’ye 6 yeni ortak

Deloitte, farklı alanlarda çalışan 6 yöneticiyi ortak olarak atadı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre denetim, vergi ve danışmanlık alanlarında şirketlerin ihtiyaç duyduğu uçtan uca profesyonel hizmetleri sunan Deloitte, deneyimli 6 yöneticiyi ortak olarak atadı.

Yapılan atamalar doğrultusunda Sunay Anıktar (Denetim), Murat Günaydın (Risk Danışmanlığı), Serap Koçdar (Denetim), Ferda Akkılınç Ilıca (Denetim), Barış Yenidunya (Danışmanlık), Öykü Kalkavan (Risk Danışmanlığı) olarak görev alacak. yeni dönemin ortakları.

Yeni dönemde ortak olarak görev alacak isimler

4 yıllık bankacılık tecrübesinin ardından 2010 yılında Deloitte Türkiye’ye katılan Sunay Anıktar, başta finansal hizmetler branşı olmak üzere yerli ve yabancı birçok finans kuruluşu ve sanayi şirketinin kontrolünde görev aldı.

Ortadoğu bölgesi başta olmak üzere birçok yerli ve yabancı şirketin satın alma ve birleşmelerinde yer alan Anıktar, aynı zamanda Deloitte Türkiye Garanti Hizmetleri Lideri ve İslami Bankacılık Lideri olarak görevlerine devam etmektedir.

İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Anıttar, yerli ve yabancı birçok şirketin enflasyon muhasebesi ve UFRS dönüşümlerini yönetmiş, denetim ve güvence hizmetleri kapsamında danışmanlık hizmetleri vermiştir.

2015 yılında Deloitte Türkiye’ye katılan Murat Günaydın, iç denetim, risk yönetimi ve sürdürülebilirlik hizmetleri alanlarında farklı sektörlerde faaliyet gösteren birçok yerel ve uluslararası organizasyonda görev almıştır.

Halen Deloitte Türkiye’nin iç kontrol, sürdürülebilirlik ve aile şirketleri hizmetlerini yönetmekte olan Günaydın, Deloitte Türkiye’ye katılmadan önce 10 yılı aşkın bir süre Şişecam’da Muhasebe, Bütçe ve Mali Denetim ve İç Kontrol departmanlarında çalıştı.

Lisans ve yüksek lisans derecelerini Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi ile Muhasebe ve Finansman Bölümü’nden alan Günaydın, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM), CIA (Uluslararası İç Denetçi), Risk Yönetimi Güvencesi (CRMA), GRI Sertifikalı Raporlama Uzmanıdır. Mesleki ve Sosyal Sorumluluk Denetçisi (BSCI Denetçisi) belgeleri.

Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ekonomiSerap Koçdar, 2005 yılında Deloitte Türkiye’ye katıldı. 18 yıllık mesleki kariyerinde finansal hizmetler, üretim ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren çok uluslu ve yerel kuruluşların denetimlerinde görev aldı.

Koçdar, Türkiye Bağımsız Denetim Derneği, Uluslararası Finansal Raporlama Standartları (UFRS), Türkiye Finansal Raporlama Standartları (TFRS) ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ve Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim üyesidir. Türkiye’de yerel mevzuat olarak Kontrol Standartları Kurumu (KGK) düzenlemeleri konusundaki değerli bilgilerinin yanı sıra, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) ve KGK Bağımsız Kontrol lisanslarına da sahiptir.

2018 yılından itibaren Deloitte Türkiye Denetim Departmanı Direktörü olarak görev yapan Koçdar, 2022 yılından itibaren Kalite Lider Yardımcısı görevini de yürütmektedir.

2005 yılında Deloitte Türkiye’ye katılan Ferda Akkılınç Ilıca, Beykent Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü’nden (Çift Anadal) mezun olmuştur.

Ilıca aynı zamanda ABD’de Stevens Institute of Technology’de değişim öğrencisiydi. Deloitte Global Değişim Programı kapsamında Eylül 2012-Mayıs 2014 ortasında Deloitte New York ofisinde 20 ay görev alan Ilıca, üretim, enerji ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren birçok yerel ve çok uluslu şirketin kontrol çalışmalarında yer aldı. , çeşitli seviyelerde ilaç ve sigorta departmanları.

ABD GAAP, PCAOB, IFRS ve TFRS çerçevesinde 18 yıllık kontrol deneyiminin yanı sıra ABD’de Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik (YMM) lisansı, KGK Bağımsız Kontrol lisansı ve YMM lisansı bulunan Ferda Akkılınç Ilıca, 2018 yılından itibaren Deloitte Türkiye Kontrol Departmanında görev yapmaktadır.

2020 yılında Deloitte Türkiye’ye katılan Barış Yenidunya, kariyeri boyunca bankacılık, telekom, hizmet ve üretim gibi farklı sektörlerdeki şirketlere analitik, yapay zeka ve veri alanlarında hizmet vermiştir.

ODTÜ Endüstri Mühendisliği lisans ve yüksek lisans derecelerine sahip olan Yenidunya, Deloitte Türkiye’de bulut, yapay zeka ve veri hizmetleri lideri olma misyonunu sürdürüyor.

Mesleki kariyerine 2010 yılında bilgi sistemleri risk hizmetleri alanında başlayan Öykü Kalkavan, aynı zamanda başta finans, telekom, enerji, otomotiv ve otomotiv olmak üzere birçok yerel ve global şirkete BT risk ve uyum danışmanlığı ve BT kontrol alanlarında hizmet vermektedir. Deloitte Türkiye Risk Danışmanlığı Departmanında bulunan teknoloji şubeleri. teklifler.

BDDK, TCMB, SPK, KGK, PCAOB gibi küresel BT standartları ve düzenleyicileri baz alarak Bilgi Sistemleri Kontrol ve Uyum projeleri yürüten Kalkavan, İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Enformatiği Bölümü’nden lisans ve Siber Anabilim Dalı’ndan yüksek lisans derecesine sahiptir. ​​hukuk. (Certified Information Systems Auditor), ISO27001 (Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Baş Denetçisi), ITIL (The Information Technology Infrastructure Library) sertifikaları.

basyaylaajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu