Haber

Firmaların Ulaşım İhtiyaçlarına Çözüm: TikTak Kurumsal

Kullandıkça ödeme imkanı sunan dakika araç kiralama uygulaması TikTak, TikTak Kurumsal ürünü ile firmalara çalışanlarının ulaşım ihtiyaçlarını karşılayacak yeni nesil çözümler sunuyor.

Hibrit çalışma düzenine geçilmesi, servis kullanımının azalması, taksi bulamama ve uzun dönem araç kiralama maliyetlerinin yüksek olması gibi sorunlar firmalar için ulaşım konusunu gündeme getirdi. Araç paylaşım markası TikTak; Çalışanların işe gidiş gelişleri, günlük toplantılar gibi sistematik ulaşım ihtiyaçları için firmalara sunduğu alternatif çözümlerle fark yaratmaktadır. Dakika, günlük ve abonelikli modelleriyle normal otomobil kullanım ihtiyaçlarını karşılayan hizmetleriyle öne çıkan TikTak, şirketlere özel kurumsal bir çözüm sunuyor. TikTak Kurumsal hizmeti sayesinde firmalar nakliye maliyetlerini dörtte bir oranında azaltıyor. Vergi avantajı ve akaryakıt dahil fiyatı sayesinde kurumlara maliyet tasarrufu sağlarken herhangi bir taahhüt gerektirmez.

Kurum çalışanlarının işe gidip gelmelerini kolaylaştıran TikTak Kurumsal, aynı zamanda kullanıcılarının ihtiyaç duyduğunda gün içerisinde esnek bir şekilde ulaşım aracı bulmasını da sağlıyor. Servis imkanı olmayan güzergahlarda hareketliliğe zemin oluşturan TikTak Kurumsal, günlük kiralama ihtiyaçları için de kullanılabiliyor. Şirketlerin çalışanlarına sunduğu güçlendirme ve yan hak paketlerine yenilikler getiren TikTak Kurumsal, kurumların son dönemde odaklandıkları çalışan deneyimini destekleyici bir yaklaşım sergilemelerine olanak sağlıyor.

TikTak Kurumsal ile kurum ve markalar için oyunun kurallarını değiştirmek istediklerini belirten, TikTak Kurucusu Ersan ÖztürkKonuyla ilgili yaptığı açıklamada, ” Ülkemizde gerek araç sahipliğinde gerekse kiralamada şartlar bu kadar zorlaşırken sağladığımız avantajlardan kurum ve markaların faydalanmasını istiyoruz. Sadece bireylerin değil kurumların da araç ihtiyacına alternatif bir bakış açısı getiriyoruz. Kurumların özgün ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiğimiz farklı paketlerle filomuzdaki binlerce aracımızla TikTak Kurumsal olarak sunduğumuz imkanlarla markalara sürdürülebilir mobilite hizmetleri sunarak kurum çalışanlarını da özgürleştiriyoruz.”söz konusu.  

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

of-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu