Haber

Galatasaray efsanesi Işıl Alben, basketbol kariyerini noktaladığını açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, ” galatasarayKadın Basketbol Takımı’nın unutulmaz başarılarında imzası bulunan efsane oyuncumuz Işıl Alben, profesyonel basketbol hayatını noktaladı.

GALATASARAY KULÜBÜNDEN DUYURU YAPILDI

“Efsane bir kaptan, Galatasaray duruşunu uzun yıllar sahada sergilemiş örnek bir sporcu olarak Galatasaray Kadın Basketbol Takımı’nın unutulmaz başarılarına katkılarından, büyük montumuza sadakatinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Silahların ve senin çabanın.” söylendi.

IŞİD ALBEN VEDA MESAJI YAYINLADI

Işıl Alben, sosyal medya hesabından “Zaman Tamam!” başlıklı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Tarlalarda olmak çok keyifliydi. Tarifi buruk duygular. Tüm zorluklara rağmen çok memnun kaldım, çok keyifli anlar biriktirdim. Geriye dönüp baktığımda ‘Hepsini ben mi yaptım?’ Söylediğim gibi mükemmel iş notlarım oldu. sporYeni yeteneklerin ülkemiz sporuna katılmasına destek olmak için sizleri basketbol oynamaya teşvik edebilirsem ne mutlu bana.

10 yaşında başladığım 27 yıllık basketbol hayatıma o kadar çok duygu ve deneyim sığdı ki… Gençlere 3 ön çapraz bağ ameliyatı geçirdikten sonra sahalara dönebileceğini kanıtlamak, hayatımın en değerlilerinden biri oldu. bunlar.

Bir sporcu olarak belki de en çok ilgi ve sevgi gören insanlardan biriyim. Gururla taşıdığım kulüp ve milli takım formaları ile yurt içi ve yurt dışında sayısız izleyici ile buluştum. Sadece basketbol değil tüm sporseverlerin bana verdiği sevgi seli her zaman kalbimde olacak.

“Sen benim çocukluk aşkımsın GALATASARAY”

Ve Galatasaray. 13 dönem hayalimdeki formayı giymek, kaptan olmak, şampiyon olmak, kupalar kaldırmak, taraftarla bütün olmak bir sporcu için tarif edilemezdi. Ali Sami Yen Bey’in dediği gibi ‘Türk olmayan kadroları alt etme başarısını’ yakaladığımı düşünüyorum. Baba Gündüz’den Galatasaray’ın ipi hep beraber çekenlerin, hep birlikte üzülmeyi, hep birlikte mutlu olmayı bilenlerin takımı olduğunu, bizi sevenlerin üzülmemesi gerektiğini Metin Oktay’dan öğrendim ve hep denedim. yıllar boyunca bu şekilde gitmek için. Formamı gururla ve her seferinde birebir heyecanla giydim.

Kulübüm ve grubumla birlikte güzel bir ‘Jubilee sezonu’ programı yapıyoruz. Beni takip eden, destekleyen herkesle, her şehirle, her organizasyonla, çeşitli vesilelerle bir araya gelip gönüllere veda etmek istiyorum.

Tüm liderlere, menajerlere, antrenörlere, kondisyonerlere, menajerlere, oyuncu temsilcilerine, sağlık görevlilerine, ekipman şeflerine, grup arkadaşlarıma, sponsorlarıma, basın mensuplarına, hakem arkadaşlarıma, basketbol camiasının tüm paydaşlarına ve taraftarlarıma teşekkür ederim. her zaman gücüm olan ailem.”

Kariyerinde kazandığı kupalar göz kamaştırıyor

A Milli Grup müsabakalarında ikinci ve üçüncü olan Işıl, formasıyla 1 Kadınlar Avrupa Ligi, 2 Avrupa Kupası, 1 Türkiye Ligi, 5 Türkiye Kupası ve 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası kazandı.

habersefaatli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu