Haber

İstanbul’da Korkunç Kaza: AVM Otoparkında Araç Kontrolden Çıkıp AVM’ye Çarptı!

Şişli’de bir alışveriş merkezinin otoparkında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, cam kapıyı kırdıktan sonra kontrolden çıkıp yürüyen merdivene çarptı.

İnanılmaz olay kameralara yansırken, kaza sonucu bir kadın ve 8 yaşındaki çocuğu yaralandı. Ağır yaralanan çocuğun hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Kaza, saat 17.00 sıralarında Şişli Esentepe Mahallesi’ndeki bir alışveriş merkezinin katlı otoparkında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, sürücü İ.G. otoparkta araç kullanıyordu. Bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, cam kapıyı kırdıktan sonra yürüyen merdivenlere çarptı. Sürücü S.Ö. isimli kadına çarptı. (46) ile oğlu K.Ö. (8) bu sırada merdivenlerden aşağı iniyordu. Kaza anı an be an kameralara yansıdı.

Olayın ardından ihbar üzerine alışveriş merkezine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra kadın ve oğlunu ambulansla hastaneye götürerek tedavi altına aldı.

Anne S.Ö.’nün hayati tehlikesinin bulunmadığı, oğlu K.Ö.’nün ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Öte yandan sürücü, olayın ardından polis tarafından gözaltına alındı.

Polis merkezine götürülen sürücünün, sorgu işleminin ardından “taksirle yaralama” suçundan adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

İşte o korkunç anlar…

haber-sultanhisar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu