Haber

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş: Galatasaray maçında puan alamamak üzücü

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Trendyol Süper Lig’de Galatasaray’a 2-1 yenildikleri maçta puan alamadıkları için üzgün olduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Özdeş, maç boyunca oyun planlarını başarıyla uyguladıklarını belirterek, “Tabii burada puan alamamak üzücü.” söz konusu.

Kemal Özdeş, maçta aldıkları önemli pozisyonları değerlendiremediklerini belirterek, “Burada puan almak bizim için önemliydi. Çünkü deplasman maçlarında bu maçları sıklıkla tekrarlıyoruz. Rakip takımı tebrik ediyorum. İnşallah” dedi. Grubumuzun Avrupa kupalarındaki başarısı. Maçın hakemi sonuca etki edecek bir hata yapmadı. Onun dışında seyirci memnuniyeti yüksekti.” Bu bir maçtı. Oyuncularımı tebrik ettim. Yaptıklarımızı geliştirip ileriye bakmamız gerektiğini söyledim. Sırada Kayserispor maçımız var. Milli takım olarak kazanıp orta sıralara yerleşmek istiyoruz. Kazanarak yola devam etmek istiyoruz. Trabzonspor’a, F.Bahçe’ye, Galatasaray’a yenildik. Diğer takımlara kaybetmedik. Başka takımlara bu şekilde kaybetmedik. “Maçlarda puan almak önemli. Bunun peşindeyiz.” dedi.

senirkentajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu