Haber

Mansur Yavaş, Konya’da: “Mayıs ayına gelince havalar ısınınca mutfaklara da gaz verince bir ay bedava verdiler. Güzel gaz veriyorlar,…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Kimseyi aç ve açıkta bırakmayacağımızın sözünü verdik. “Havalar ısınınca mutfaklardaki gazı bana bedava verdiler. Güzel gaz veriyorlar, Allah razı olsun.”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Konya’daki seçim koordinasyon merkezinin açılışına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte katıldı. Yavaş burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Mevsimlik Vatanseverler:

‘BUNLARA SOĞAN KAFASI’ DAVET ETMEYE BAŞLADILAR: Bunu neden yapıyorlar? Flaşlı araçlarını kaybetmek istemiyorlar. Çocuklarına 3-5 maaş vermeye devam etmek istiyorlar. Niteliksiz insanları işe almaya devam etmek istiyorlar. Sokaktaki belayı görmüyorlar. ‘Soğan pahalı’ diyorsunuz. Soğan pahalı diyen dar gelirlilere ‘Soğan başı bunlar’ diye hakaret etmeye başladılar. ‘Pahalı’ diyorsunuz. ‘Hayır bizde öyle bir şey yok’ diyorlar. Baktıkları yerden öyle görünüyor. Milletvekilleri çarşıları dolaşıp vatandaşın içine girerse asıl sıkıntıyı görecekler.

İSTİYORLAR: FELAKET OLSA BİLE BELEDİYELERDE MİLLİ İTTİFAK OLMAYACAK, GÖRÜNMEYECEK:’ Bizi deprem bölgesinde görmediler.’ Şimdi Sayın Cumhurbaşkanı Kahramanmaraş’a gelecek diye Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yol kenarındaki çadırlarını kaldırırsanız, görür görmez AFAD’a koyacaksınız. Doğru bilgilendirme yapmıyorlar. Yine Hatay Havalimanı meselesiydi. Çok fazla fotoğraf, çok fazla görüntü var. ‘Hayır, Ankara Büyükşehir Belediyesi orada değil.’ Oraya seni övmek için gitmedik. Deprem nedeniyle zor durumda olan insanlara bir an önce yardım etmek için oraya gittik. Ben de diyorum ki bin 400 belediyenin tamamı deprem bölgesindeydi. Hiçbirini ayırmadan Allah hepsinden razı olsun. Böyle bir günde orada olmayacağız ama ne zaman olacağız? Daha önce Sinop’a gitmek istedik, göndermediler. Yangınlara itfaiye suyu gönderdik, sizin burada ne işiniz var dediler. İstedikleri: Afet olsa da Millet İttifakı’nın belediyeleri orada olmasın.

Nerede bir sorun varsa Millet İttifakı belediyeleri zaten yukarıdan talimat bekleyene kadar gereğini yapmışlardır. ‘Kimseyi aç, açıkta bırakmayacağız’ dedik. Yine geçen yıl ekonomik durgunluk nedeniyle insanlar evlerde ısınamadı ve zam nedeniyle doğal gaz alamadılar. 200 bin aileye geçen yıl 500 500 500 olmak üzere üç taksitte, bu yıl ise üç taksitte doğalgaz yardımı yaparak, destek alan ailelerin çocuklarının üşümesini engellemiş olduk. Bu yıl konuştular. Mayıs ayına gelince, havaların ısınmasıyla, mutfaklarda gazın bitmesiyle bir ay bedava verdiler. Gaz veriyorlar Allah razı olsun.

15 MAYISTAN SONRA DİREK RANDEVUYLA GÖRÜŞMEYE KAÇ KİŞİ ALINDIĞINI GÖSTERECEĞİZ: Röportaj şimdi kaldırıldı. Ama bu ay, bilirsiniz, bir sürü insanı mülakatla işe aldılar. 15 Mayıs’tan sonra inşallah kaç kişinin direkt randevu ile işe alındığını mülakatlarla göstereceğiz. Bakalım insanlar nasıl ayrılmış, bazı insanların nasıl ayrıcalıkları varmış. Bir iktidar partisinin üst yöneticisi ve yakınıysanız işiniz hazır.

SÖYLEYECEK ŞEYİ BULUNMAYANLAR, bağırdı: Haşa, kendilerini Allah’ın yerine koyup herkesi damgalamaya başladılar. Bitti. Diyecek sözü olmayan insan bağırır. Bağırarak, hakaret ederek insanları manipüle edemezsiniz. Bu insanlar sokakta yaşadıklarını biliyorlar. Ödediği kirayı biliyor. Ama bunlar da yanlış değil… Bu haftanın teröristleri kasaplardı.”

Kaynak: ANKA / Güncel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu