Haber

Melih Gökçek ve ‘Travesti Okşan’ Hakkında Bir Skandal İddia Daha: “Ömer Faruk Ekinci’ye Şantaj Yapıldı”

Ortalık bir anda yangına dönüştü! Youtube’da yayınlanan bir videoda konuşulan Melih Gökçek ve ‘Travesti Okşan’ iddiaları gündeme bomba gibi düşerken, aynı kişilerin başrolde olduğu iddiası da ortaya çıktı.

İddiaya göre; Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 1993’te beraberindeki Refah Partisi’nde Ankara Milletvekili olan Ömer Faruk Ekinci’ye ‘Travesti Okşan’ ile şantaj yaptı.

İşte tüm argümanlar ve detaylar ?

Her şey ‘Deli’ YouTube hesabından video paylaşan Muhammed Yakut isimli kişinin eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile ilgili tartışmalarıyla başladı.

Muhammed Yakut, Melih Gökçek’in ‘Travesti Okşan’ lakaplı trans bir kişiyle birlikte olduğunu iddia etti.

Yakut, yayınladığı görselde Osman Gökçek’e seslendi; ‘Babanızın (Melih Gökçek) Ankaralı Travesti Oksan’la olan ilişkisini anlatsam, ne anneniz ne babanız sokağa çıkamaz. Ankaralı Oksan’ı babana sor, baban çok iyi bilir” dedi.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt da sosyal medya hesabından videoyla ilgili şu mesajı paylaştı:

JELİBONCU, MELİH Gökçek’i aradı! ‘Adam adamla evlenecek, Kılıçdaroğlu ifade verecek mi?’ Paylaşmaya devam ettin. Muhammed Yakut da Ankaralı Okşan hakkında tezler bulmuştur. Naber! Yel değirmeni, rüzgar gülü, çok hızlı döndün.’

Bu videonun ardından Twitter’da @ankara_kusu’dan bir iddia geldi.

Hesabın argümanına göre; Melih Gökçek, 1993 yılında Refah Partisi Ankara Milletvekili Ömer Faruk Ekinci’ye şantaj yaptı.

İşte hesabın tezleri:

?

?

Bu tartışmaların ardından bir Twitter kullanıcısı Ömer Faruk Ekinci’nin oğluna iddiaları sordu. Ömer Faruk Ekinci’nin oğlu Hüseyin Ekinci bu iddiaları doğruladı!

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Ömer Faruk Ekinci olayıyla ilgili şu tweet’i paylaştı:

Dünyanın en omurgasız jelibonu @06melihgokcek. Saatlerdir sana Okşan’ı soruyorlar, tek kelime etmiyorsun, bağırmaya devam ediyorsun. Ömer Faruk Ekinci tezgâhını sen yaptın diyorlar. Okşan sana haber gönderiyor. Ne tür bir yel değirmenisin? 28 gününüz kaldı, hesap vereceksiniz.’

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu