Haber

Murat Kurum’dan CHP seçmenine ‘Gönül Sözleşmesi’ çağrısı!

  • İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul yoktur, İstanbul vardır!
  • CHP’lilere ‘Gönül Anlaşması’ çağrısı!
  • CHP İBB yönetiminin kazıp kapattığı Çekmeköy, Kirazlıdere, Güngören, Aydınlar, Taşdelen ve Yenidoğan metro hatlarını hızla yeniden başlatacağız.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kurum, Çekmeköy’de STK temsilcileri, iş adamları, kanaat önderleri ve muhtarlarla bir araya gelerek ‘Türk Yüzyılı İstanbul Vizyonu’ kapsamında hayata geçirecekleri projeleri anlattı. Kurum, mevcut İBB yönetiminin sunduğu hizmetlerin yetersiz olduğunu vurguladı. “Buradan CHP’ye gönül vermiş tüm kardeşlerimize ve vatandaşlarımıza sesleniyorum. Ben de oyunuzu bekliyorum. Ama beni yanlış anlamayın, bu kesinlikle kuru bir istek değil. Çünkü bu talep tek taraflı bir şey değil tam tersine; Karşılıklı bir ‘Gönül Sözleşmesi’ olacak” dedi.söz konusu.

“TRAFİK SORUNUNUZU SONLANDIRACAĞIZ”

Murat Kurum, Çekmeköy’de yaptığı konuşmada mevcut İBB yönetiminin hatalarını eleştirerek, 31 Mart’tan sonra hayata geçirecekleri projelere değindi. Öncelikle İstanbul’un trafik sorununu bitireceklerini belirten Kurum, “Çekmeköy’de tüm trafik sorununu bitireceğiz. . İlk olarak; CHP’li İBB yönetiminin kazıp kapattığı Çekmeköy, Kirazlıdere, Güngören, Aydınlar, Taşdelen, Yenidoğan metro hatlarını hızla yeniden başlatacağız! “Onların bıraktığı bu kötü anıyı hafızalarından sileceğiz.” söz konusu.

‘CHP’LİLERE GÖNÜL SÖZLEŞMESİ’ ÇAĞRISI

Belediyecilik anlayışında gönül birliğinin önemine vurgu yapan Murat Kurum, “Gittiğimiz her yerde CHP’li kardeşlerimizle çok samimi ve yürekten sohbetlerimiz oluyor. Oy istiyorum, bazıları hayır diyor, bazıları göreceğiz diyor ama kimse bana sırtını dönüp gitmiyor. Mevcut İBB yönetiminin kullandığı ‘aşağılayıcı ve incitici’ dil hiçbir CHP’li hemşerimiz tarafından tasvip edilmiyor. “Sohbet ediyoruz, beni çok sert eleştiriyorlar, ben de orada söylediklerini not alıyorum.” söz konusu.

CHP seçmenlerine seslenen Kurum, “Ben diyorum ki omuz omuza duralım, birlikte üretelim. Hep birlikte marka projelerine gururla imza atalım diyorum. İşte sana sözüm! Yorulmak bilmeyen çabamız ve üstün çalışmalarımızla sadece Cumhur İttifakına gönül vermiş kardeşlerimizi değil, İstanbul’u seven herkesi gururlandıracağız. Bu yüzden biz; Herkesin İstanbul’u için, her İstanbullunun oyunu, desteği ve duasını talep ediyoruz; Bu şekilde olmaya devam edeceğiz ve yaptığımız bu ‘Gönül Anlaşması’na sadık kalacağız!” İfadelerini kullandı.

“İSTANBUL DEĞİL, SADECE İSTANBUL”

‘Sadece İstanbul’ sloganıyla yola çıktıklarını belirten Murat Kurum, “Yarı zamanlı belediye olarak çalışmayacağız! Sadece İstanbul demeyeceğiz! 7/24 belediye olacağız, sadece İstanbul diyeceğiz! 5 yılda 650 bin yuvayı sizin için bitireceğiz! 100 bin sosyal konutu 18 ayda tamamlayacağız! 328 kilometrelik metro hattını 5 yılda 650 kilometreye çıkaracağız! 10 yıl sonra hep birlikte 1004 km’ye çıkaracağız! İstanbul’un tek bir ilçesini metrosuz bırakmayacağız! Ortalama seyahat süresini 64 dakikadan 39 dakikaya düşüreceğiz! Yeni metrobüs ve otobüs sınırlarıyla İstanbul’un her noktasına kesintisiz ulaşımı sağlayacağız! Trafik sorunlarınıza son vereceğiz! Gençlerimiz ve çocuklarımız nerede ise Büyükşehir Belediyesi de orada olacaktır. Annelerimiz, emeklilerimiz nerede ise Büyükşehir Belediyesi de orada olacak!” söz konusu.

Etkinlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum’a Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti İlçe Başkanı Akın İlhan ve İstanbul Milletvekili Ümmü Gülşen Öztürk eşlik etti.

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu