Haber

“Omuz omuza” kampanyasına bağlanan Mbappe, sözleriyle Türkiye’nin kalbini fethetti.

PSG’nin Fransız yıldızı Kylian Mbappe canlı yayına bağlandı ve Omuz Omuza kampanyasına destek için önemli mesajlar verdi.

“BU GERÇEKTEN BÜYÜK BİR TRAJEDİ”

“Omuz omuza” yardım kampanyasına da değinen Mbappe, “Bu programın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Türkiye’de büyük bir trajedi. Çok büyük acılar yaşandı. Türkiye’nin yaşadıklarını gerçekten hayal bile edemiyorum.” Dünya futbol camiası toplanıp Türkiye’ye verecek.” .

“BU YARDIM BENİM İÇİN ÖNEMLİ”

Yıldız futbolcu, kampanyanın önemine değinerek, “Bu yardım benim için çok değerli. Olağanüstü bir görev. Umarım her şey Türkiye’ye çok daha yakışır. Ben Fransızca konuşmayı seçtim. Olan oldu. büyük trajedi. Hayal gücümüz için çok büyüktü.” “Türkiye’nin yaşadıklarını hayal bile edemiyorum. Bu projenin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Her şeyden önce insanların, çocukların hayallerinin çok değerli olması doğal. Elime geçen tüm imkanları kullanacağım. onlar için. Saha dışında iyiliksever davranmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Pek çok çocuk için gülümsemenizi geri getirebileceğimizi düşünüyorum.” ifadeleri kullandı.

SOSYAL MEDYA’DA PAYLAŞIN

“Omuz omuza” kampanyasına katılarak elinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğunu belirten Mbappe, kampanyadan ayrıldıktan sonra resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla da ülkemize destek oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu