Haber

BAĞCILAR BELEDİYESİ ADIYAMAN HAVAALANI TEMİZLİĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Depremden en çok etkilenen illerden biri olan Adıyaman’da Bağcılar Belediyesi havalimanının temizliğini yapıyor. Havalimanında görev yapan 45 kişilik ekip, yolcu bekleme alanından aprona kadar her yeri 24 saat boyunca detaylı bir şekilde temizliyor. Ekipler ayrıca ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı da yapıyor.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından teyakkuza geçen Bağcılar Belediyesi, deprem bölgesindeki yardımlarını sürdürüyor. Belediyenin hizmet noktalarından biri de her dakika yoğunluğun yaşandığı Adıyaman Havalimanı oldu.

YOLCUYU KARŞILIYORUZ, GIDA DAĞITIYORLAR

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir’in talimatıyla Adıyaman Havalimanı’na 45 kişilik bir ekip görevlendirildi. Grupların ortasında uzmanlık alanlarına göre işbölümü yapılmıştır. 24 saat çalışan personel, aprondan yolcu bekleme alanlarına kadar her yeri detaylı bir şekilde temizliyor. Gruplar ise gelen yolcuların karşılanması sürecinde yardımcı olmanın yanı sıra ihtiyaç sahiplerine yiyecek ve su ikramında da bulunuyor.

‘GECE VE GÜNDÜZ HİZMET VERİLİR’

İlk günden itibaren deprem bölgesinde olduklarını söyleyen Özdemir, “Belediye olarak her yerdeki yaraları sarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Önemli bir nokta olan Adıyaman Havalimanı’nda arkadaşlarımız kesintisiz hizmet veriyor. Gece gündüz hizmet. İnşallah devlet ve millet bu günleri birlikte atlatır” dedi.

sefaatli-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu