Yaşam

İlçe Kent Konferansları Şubat Ayı Etkinlikleri İlgiyle Takip Ediliyor

İlçelerde ilgiyle takip edilen Konya Büyükşehir Belediyesi Kent Konferansları birbirinden değerli isimleri ağırlamaya devam ediyor. Kent Konferansları Şubat ayı etkinlikleri kapsamında Talha Bora Öge, Kulu’da Konyalılarla, Beyşehir’de Hayati İnanç’la, Kadınhanı’nda Dursun Ali Erzincanlı’yla, Hadim’de Sıtkı Aslanhan’la, Seydişehir’de Bekir Develi’yle buluştu.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin kentin kültür, sanat ve eğitim hayatına katkı sağlamak amacıyla düzenlediği İlçe Kent Konferansları’nın Şubat programları dolu dolu devam ediyor.

Hayati İnanç, İlçe Kent Konferansları’nın Şubat ayı etkinliklerinde “Hayata Şiirden Bakmak” başlığıyla Beyşehir’de Konyalılarla bir araya geldi. İnanç, okuduğu şiirler ve paylaştığı anılarla katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

İlçe Kent Konferanslarının bir diğer konuğu Talha Bora Öge ise Kulu’da şiir dinletisi ve keyifli sohbetiyle katılımcıların büyük beğenisini kazandı.

Ayrıca Kadınhanı’nda Dursun Ali Erzincanlı “Sevgiliye Şiir Okunuşu”, Sıtkı Aslanhan Hadim “Bilinçli Aile, Güçlü Toplum”, Bekir Develi ise “Kudüs Bizim İçin Nedir?” Seydişehir’de. Unvanlarıyla Konya halkıyla buluştu.

 

ŞUBAT AYI DA TAMAMEN DOLU OLACAK

İlçe Kent Konferansları Şubat ayı boyunca birbirinden seçkin isimleri Konyalılarla buluşturmaya devam edecek.

Bu içerikte; 12 Şubat’ta Karapınar’da Nurullah Genç, 13 Şubat’ta Güneyşığı’nda Necmettin Nursaçan, 14 Şubat’ta Altınekin, 15 Şubat’ta Akşehir’de Serdar Tuncer, 16 Şubat’ta Cihanbeyli, Gökhan Müftüoğlu 19 Şubat’ta Ereğli ve Çumra’da. Mustafa Karataş, 20 Şubat’ta Ilgın’da, 22 Şubat’ta Bozkır’da ve 23 Şubat’ta Sarayönü’nde Konyalılarla buluşacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberkofcaz.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu