Haber

İzmit Belediyesi ‘Yüzemeyenler Yapsın’ Projesi İle 1050 Çocuğa Yüzme Eğitimi Verdi

İzmit Belediyesi’nin 2019 yılından bu yana yürüttüğü ‘Yüzemeyen Kimse Yok’ projesi kapsamında yetiştirdiği 1050 minik sporcuyla İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan sertifikalarını Hürriyet’ten aldı.

İzmit Belediyesi’nin ‘Yüzemeyen Kimse Yok’ projesi kapsamında bu yaz 1050 öğrenci eğitimlerini tamamladı. 7-14 yaş arası çocukların yaz tatilinde uzman eğitmenler eşliğinde yaptıkları antrenmanlar için Tepeköy Mahallesi 17 Ağustos Bulvarı’nda bulunan İzmit Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda ücretsiz olarak sertifika töreni düzenlendi. Başkan Hürriyet çocuklara sertifikalarını takdim etti.

Programda konuşan Başkan Hürriyet, şunları söyledi:

“Yüzme, üzerinde çalıştığımız bir spor. İzmit Belediyesi’nin gururla yürüttüğü ‘Yüzmeyen Kimse Yüzmemesin’ projesinin sertifika programı ile gündeme geldik. Yüzme, hayatımızın en temel becerilerinden biri ve Bu projedeki amacımız tüm çocuklarımıza bu değerli beceriyi öğretmek, fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmaktı.Öncelikle emeği geçenlere SporBayındırlık Müdürlüğümüze, kıymetli hocalarımıza, emek veren çocuklarımıza ve onlara destek olan ailelerine çok teşekkür ediyorum.

Özverili çalışmaları ve emekleri sayesinde bu yaz toplam 1050 çocuğa yüzme eğitimi vererek suyun büyülü dünyasına doğru bir adım atmalarını sağladık. Yüzme Bilmeyenler projesi sadece temel yüzme becerilerini öğretmekle kalmasın, çocuklarımıza disiplin, dayanıklılık ve başarıya ulaşma azmi gibi değerli hayat dersleri de öğretsin. Haftada iki gün, ayda sekiz ders için özveriniz ve çabanız gerçekten takdire şayan.

İzmit Belediyespor Yüzme Takımına seçilen ve lisanslı sporcu olarak müsabakalara katılmaya hak kazanan çocuklarımızı da ayrıca tebrik ediyorum. Sevgili çocuklar, ulusal ve uluslararası platformlarda İzmit’imizi ve Kocaeli’mizi gururla temsil edeceksiniz. Başarılarının devamını dilerim. Umarım hayat sana hep gülümser. Şansınız daim olsun, azminiz daim olsun. Atamızın dediği gibi çalışmamız lazım, üretmemiz lazım. Başarılarınızla her zaman övünmek istiyoruz.”

golcuk-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu