Haber

Oğuzhan Uğur’un Güven İslamoğlu ile Twitter’daki ‘Baraj Patladı’ Diyaloğu Gündem Oldu!

Uğur, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Oğuzhan Uğur hakkında soruşturma başlatmasına neden olan bir video üzerine ‘Baraj patladı’ konulu bir tweet daha attı. Ardından Güven İslamoğlu, Uğur’a yanıt verdi. İkilinin ortasında çıkan gerginlik de dikkatleri üzerine çekti ve Twitter’da gündem oldu.

Deprem anında Hatay Antakya Yarseli Barajı’nın çatlayan duvarı yönünde Babala TV sayfasında sosyal medyadan yapılan paylaşım gündem oldu.

Bu paylaşımı nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Oğuzhan Uğur hakkında soruşturma başlattı.

2021 yılında Atatürk’e hakaretten 1 yıl 6 ay hapis cezası alan Furkan Bölükbaşı ve Oğuzhan Uğur birçok kişi tarafından hedef alındı.

Bu olaylardan günler sonra Oğuzhan Uğur, iddiayla ilgili yeni bir paylaşım yaptı. Olay anında vatandaşların konuşmalarından bir görüntü paylaşan Uğur, “Bu olayı bize nasıl getirmeye çalıştılar. Bizi ne dövdüler, ne aşağıladılar, nasıl da sağımıza ciyakladılar… Ne kadar kötüler” Onlar.” söz konusu.

Uğur’un paylaştığı video:

Paylaşımın ardından CNN Türk’ün Yeşil Doğa ve çevre programlarının yapımcısı Güven İslamoğlu, Uğur’a “Bu paylaşım yine yanlış çünkü bu video gerçek olmayabilir. Polise teslim ettirmelisiniz” dedi. söz konusu.

Ama ondan önce “5 milyon takipçin varsa dikkatli olmalısın. Paylaştığın bir şey hızla yayılıyor. Hele haber asılsız ya da asılsızsa geri dönüşü zor olur. Sorumluluğun çok. ihale sana kalmış.” Sözlerini kullandı.

Oğuzhan Uğur da “Tweeti ben atmadım. Olaydan 3 saat sonra BabalaTV hesabından gönüllülerden biri attı sonra düzeltildi. İhaleyi kabul edemeyiz” dedi. cevap olarak.

Sonra “5 milyonu olan benim. Babamla değil” dedi. açıklama yaptı.

haber-baykan.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu