Haber

SEÇİM SONUÇLARI SON DURUM 2023: Ardahan seçim sonuçları nasıl? YSK Başkan ve milletvekili seçim sonuçları!

2023 OySonuçlarda son durum gündeme gelirken, Ardahan başkan ve yardımcısı oy oy oranları şüpheli. Ardahan seçim sonuçları ve cumhurbaşkanı ve milletvekilliği seçimlerinin oy oranları sıkça araştırılıyor. Ardahan seçim sonuçları ne oldu sorusuna yanıt arayanlar, cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri oy oranlarını merak ediyor. SEÇİM SONUÇLARI SON DURUM 2023: Ardahan seçim sonuçları nasıl? YSK Başkan ve milletvekili seçim sonuçları! Detaylar burada…

SEÇİM SONUÇLARI SON DURUM 2023

2023 Genel Seçimlerinde halk 28’inci milletvekili ve 13’üncü cumhurbaşkanını seçmek için sandık başına gitti. 14 Mayıs’ta yapılan seçimlerde birinci cinsiyetten cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan’ın çoğunluğa ulaşamaması nedeniyle seçimler ikinci tipe ertelendi. Ancak cumhurbaşkanlığı seçimi 28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak. Birinci varyantta oy kullanamayanların ikinci varyantta oy kullanıp kullanamayacakları sorusu sıklıkla araştırılıyor. Seçmenler birinci ilaca oy vermedikleri takdirde ikinci cinse oy verebilirler.

2023 seçimlerinde cumhurbaşkanı adayları kaç oy aldıklarını ve hangi ilde ne kadar oy olduğunu öğrenecekler. Haberler.com Seçim 2023sayfada mevcuttur.

ARDAHAN SEÇİM SONUÇLARI NELER?

2023 Genel Seçimlerinde Ardahan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan yüzde 39,16, Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 56,15, Sinan Ogan yüzde 4,2 ve Muharrem İnce yüzde 0,49 oy aldı. Ancak 2023 seçimlerinde cumhurbaşkanı adayları ne kadar oy aldıklarını ve hangi ilde ne kadar oy olduğunu öğrenecekler. Haberler.com Seçim 2023Ayrıntılı bilgiyi sayfada bulabilirsiniz.

BAŞKAN VE YARDIMCISI SEÇİM OYLARI

2023 seçimlerinde Ardahan milletvekili seçimlerinin sonuçlarını öğrenmek Haberler.com Seçim 2023sayfada mevcuttur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu