Haber

Su basan depoda ıslanan halıları zararına sattı.

Su basan depoda ıslanan halıları satışa çıkardı.

KOCAELİ – Kocaeli’de halı satan işletme sahibi Kerem Demir, deposundaki su baskını sonucu ıslanan halılardan kurtarabildiğini zararına satışa çıkardı. Vatandaşlar 35 TL’lik paspası 5 TL’ye, 4 bin TL’lik halıyı da 1.250 TL’ye alma fırsatı buldu.

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde halı dükkanı sahibi Kerem Demir’in Batman’da halı dizmek için kullandığı depoyu su bastı. Demir ise kurtarılan halıları yüzde 70 zararla satma kararı aldı. Sabah saatlerinde Körfez’deki dükkana gelen vatandaşlar; 5 TL’ye bir hasır, 60 TL’ye bir yorgan alma fırsatını değerlendirdi. Piyasa değeri 4 bin TL’nin üzerinde olan halılar da 1.250 ile 1.750 TL arasında alıcı buldu.

“Piyasaya göre üçte bir ile dörtte bir arasında fiyat veriyoruz”

İşletme sahibi Kerem Demir, “Depomuz su bastığı için eserleri buraya getirdik. İzmir ve İstanbul’a iki tır götürdük. Kocaeli’ye de bir tır getirme kararı aldık. Böylece buradaki vatandaşlar faydalansın istedik.” Buradaki halılardan bu fiyatlara.Biz kullansınlar istedik.İşleri piyasa fiyatının üçte biri, dörtte biri fiyatına veriyoruz.Dışarıdan baktığınız zaman bir halının fiyatı 1000 tl den aşağı değil. 4 – 5 bin TL Bizim durumumuzda en yüksek halı fiyatı 1 bin 750 TL’den, en düşük fiyat 900 TL’den başlıyor Bizim yorganımız var mesela 60 TL’ye satıyoruz. sorun en az 200 – 220 tl.

kazimkarabekirajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu